Únor 2010

Láska si nevybírá

23. února 2010 v 18:00 | Janina a Patrik |  Selena Gomez
Justin Bieber se vyjadril:

Kdyby mel holku,tak by chtěl,aby vypadala jako Taylor Swift.Taylor má dokonaly hlas,oblicej a uzasne vlasy..
Problem je pry jen v tom,že Taylor je starsi nez on...A proto je totalne tabu..



Taky se vyjadril,že mu Selena Gomez pripada moc roztomila..:)...Je znamo,že to Justin uz na Selenu zkousel,ale ta se nedala..:D
No..musime uznat,že Justin ma dobry vkus..:)




Justinovi prejeme hodne stesti..:)

Diplomy za domaci bleskovku

23. února 2010 v 16:37 | Janina |  Diplomky
Chtěla jsi diplom s Ash a jejim psikem,snad se ti bude libit.Tahle fotka je už dost stara..:)

Chtěla jsi diplom se tremi osobami a vzdy,kdyz je osob vic ,je to slozite..snad se ti ale zalibi.::)
:)
Ted jsem zrovna koukala na ten film,tak snad ti nevadi,že jsem odtamtud vybrala fotku..:)

Mě se celkem líbí tak tobě snad bude taky..:)

Ashley oder Vanessa?

23. února 2010 v 16:20 | Janina |  Ashley Tisdale
Komu tyhle šaty sluší vic?
Mě se vic libi na Ashley..:)

23.2. slavi Jemma McKenzie

23. února 2010 v 16:10 | Janina |  HSM

Životopis

Jemma McKenzie-Brown se narodila 23.února v roce 1994 v Londýně, v Anglii a ve znamení Ryb. Teprve začíná svoji slibnou hereckou a i pěveckou kariéru. Ale zahrála si v britské sérii The Amazing Pritchard v roli Georginy Pritchard.

A potom přišla její velká šance. Musela jít na hodně castingů, ale nakonec ji ze 600ti dívek vybrali do role Tiary Goldové ve filmu High School Musical 3: Maturitní ročník. Díky tomu se proslavila. Upoutala svým hudebním talentem. Miluje nakupování a filmové premiéry.


Filmografie

Jako herečka
2010 -Muzikál ze střední 4 (High School Musical 4) role: Tiara Gold
2008 -Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník (High School Musical 3: Senior Year) role: Tiara Gold

Kdo dnes slaví narozky?..:)

23. února 2010 v 16:06 | Janina |  Twilight sága
DAKOTA FANNING
Povolání: Herečka
Věk: 16
Datum narození: 23. 02. 1994
Místo narození: Conyers, Georgia, USA
Znamení: Ryby
Výška: 161 cm

Životopis

Dakota Fanning se narodila 23. února 1994 v Gorgii (USA). Má skandinávský původ. Naučila se číst ve dvou letech. Hereckou kariéru odstartovala v pěti letech reklamou na prací prášek. V současnosti je zřejmě nejobsazovanější a nejtalentovanější dětská herečka. Za jeden ze svých prvních filmů Jmenuji se Sam byla v sedmi letech nominována jako vůbec nejmladší herečka v historii na Screen Actors Guild Award.

Proroci odhadují, že nebude trvat moc dlouho, než získá první nominaci na Oscara - a cenu samotnou. Když si přišla na pódium pro cenu, byl mikrofon tak vysoko, že na něj samozřejmě nedosáhla. Cenu jí tehdy předával Orlando Bloom, a tak jí pomohl: celou dobu její děkovné řeči ji držel. Možná naschvál Dakota Fanning svůj proslov velmi natáhla...

Její mladší sestra Elle je taky herečka. Hrála mladší "verzi" Dakoty v Jmenuji se Sam nebo v Dveřích v podlaze. Dakota Fanning sbírá panenky a má domácí vzdělání. Její nejoblíbenější film je Jih proti Severu. Z hereček nejvíce obdivuje Meryl Streep a Hilary Swank. Vidět jste ji mohli vidět například ve filmech Válka světů, Hra na schovávanou, Muž v ohni, V pasti, seriálu Unesení a mnoha dalších.Proslavila ji zejmena Twilight saga,kde si zahrála upirku Jane

Filmografie

Jako herečka
2010 -Runaways, The role: Cherie Currie
2010 -The Twilight Saga: Zatmění (The Twilight Saga: Eclipse) role: Jane
2009 -Koralína a svět za tajnými dveřmi (Coraline) role: Coraline Jones
2009 -Push role: Cassie Holmes
2009 -Twilight sága: Nový měsíc (The Twilight Saga: New Moon) role: Jane Volturi
2006 -Šarlotina pavučinka (Charlotte's Web) role: Fern
2005 -Snílek (Dreamer: Inspired by a True Story) role: Cale Crane
2005 -Hra na schovávanou (Hide and Seek) role: Emily Callaway
2005 -Lilo a Stitch 2: Stitch má mouchy (Lilo & Stitch 2: Stitch Has a Glitch) role: Lilo
2005 -Válka světů (War of the Worlds) role: Rachel Ferrier
2004 -In the Realms of the Unreal role: Narrator / Vivian Girls
2004 -Muž v ohni (Man on Fire) role: Pita
2003 -Kim Possible: Problém s časem (Kim Possible: A Sitch in Time) role: Preschool Kim
2003 -Kocour (The Cat in the Hat) role: Sally
2003 -Holky z lepší společnosti (Uptown Girls) role: Lorraine "Ray" Schleine
2002 -Beyond the Sky role: Allie Keys
2002 -O perníkové chaloupce (Hansel & Gretel) role: Katie
2002 -Holka na roztrhání (Sweet Home Alabama) role: Young Melanie
2002 -V pasti (Trapped) role: Abigail Jennings
2001 -Jmenuji se Sam (I Am Sam) role: Lucy Diamond Dawson

Přejeme všecko nejlepši..<3

Domácí bleskovka

23. února 2010 v 12:21 | Janina |  Soutěž
1OTAZKA:kdo všechno je na fotce nahoře?
2otazka:V jakem filmu je můžeme vidět všechyn pohromadě?
3otazka:Ted napiš tři filmy,kde hrají každý zvlášt
4otazka:koho nich mas nejraději?
5otazka:komu bys rekla,ze to tu nejviic slusi?
6otazka:kdo z tehle chodi s kym?
7otazka:co na diplom?

Zapeču školu..:P

22. února 2010 v 17:29 | Janina |  Moje kecičky <3
Takkk..:)
Zítra mám mít 8 hodin a do školy nejdu..:D..
Víte proč?...Protože dneska v noci od 24:00 mám brigádu..Musim vydělat někaký prachy..:P
A do školy bych zž pak fct nevstala..:D..takže se tímto vlastně chci omluvit,že tu dneska moc dlouho nebudu,protože půjdu brzy spáát..:P...(Snad tak brzy usnu..:D..)
Ale zase vám to vynahradim tátra celý den..:D
Bude tu na blogu party už od časneho rana...:D..takze pokud budes ve skole a budes se nudit,nebo mas prazky,tak se tu u me urco stav..:)
Budou i nějake cenky..:P...a pribyde plno new článku..:D
Miluju vas..=*
Loučí se s vámi Vaše ***Lady Jane***(Janina)

Diplomy za....

22. února 2010 v 17:14 | Janina |  Diplomky
Chtěla jsi diplom s Hsm,tak ho tady máš..:)..Snad se ti bude líbit..:)
=*

Leni,ty jsi nenapsala,co chceš na diplom,ale vím,že máš ráda Vanessku..:)..Tak snad jsem se trefila..:)
Taky jsi nenapasla,co chceš..:)...ale jednou jsi měla na dessu Avril..:D..tak ted jí tu máš taky..:D..Snad ti to neva a bude se ti líbit..:P
:)


bleskovka o stylech

21. února 2010 v 20:17 | Janina |  Soutěž
Vyber vzdy jedno

1otazka:discanti nebo šamponi?
2otazka:scene nebo emo?
3otazka:pop nebo rock?
4otazka:barbie girl nebo rock gir

Are Demi Lovato & Selena Gomez Still Friends?

21. února 2010 v 18:55 | Janina |  Moje kecičky <3
Demi Lovato a Selena Gomez si povídaly s J-14 o svých problémech s přátelstvím.
Demi odhalila: "Jsou chvíle, kdy i když znáte někoho po delší dobu, změníte se. Jen proto, že jsem byly nejlepší kamarádky neznamená, že jimi zůstaneme navždy."
Selena dodala: "Myslím, že [končení přátelství] je přirozené a lidé si tím musí projít. Možná dostali tvrdou ránu, ale holky vědí, že bez ohledu na to, vždy se budou vzájemně podporovat."
To je tak smunýý..:(